Το βιογραφικό του συγγραφέα

Το βιογραφικό του συγγραφέα
Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαϊ 2018

Έχεις ολοκληρώσει το βιβλίο σου, το διάβασες μόνος, το διάβασαν εκείνοι που εμπιστεύεσαι και η γνώμη τους ήταν ενθαρρυντική. Είσαι έτοιμος να κάνεις το επόμενο βήμα.

Στο Bookoo θα αναλάβουμε ολόκληρη τη διαδικασία έκδοσης του έργου σου, από την επιμέλεια του κειμένου, τη σελιδοποίηση και το εξώφυλλο, μέχρι την τελική εκτύπωση. Προτού όμως μας εμπιστευτείς το βιβλίο σου, σκέψου την πρώτη γνωριμία με τους μελλοντικούς αναγνώστες σου. Τι καλύτερο από το να τους συστηθείς με ένα περιεκτικό βιογραφικό; Σε κάθε παραγγελία βιβλίου –έντυπου ή ηλεκτρονικού– στο www.bookoo.gr έχουμε συμπεριλάβει το πεδίο ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, για να δημιουργήσεις την πρώτη εντύπωση στην προώθηση του έργου σου.

Είναι αυτονόητο ότι δεν υπάρχει λόγος να συντάξεις ένα βιογραφικό στα πρότυπα μιας αίτησης εργασίας! Οι αναγνώστες χρειάζονται λίγες πληροφορίες σε μερικές προτάσεις: κάποιες ασχολίες ή χόμπι που προσδίδουν προσωπικότητα στο όνομα συγγραφέα που διαβάζουμε στο εξώφυλλο, ίσως μια αναφορά στον τόπο καταγωγής, καθώς και προηγούμενες εκδόσεις, αν υπάρχουν.

Σκέψου πως το βιογραφικό θα συνεισφέρει, μαζί με το κείμενο στο οπισθόφυλλο, στην προώθηση του έργου σου. Στο Bookoo εσύ επιλέγεις τον τρόπο που θα κάνεις την ιστορία σου βιβλίο!

αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα