αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1 - 20 ΑΠΟ 23 | ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑ:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΝΕΟ Έρωτας στην ακρογιαλιά
Έρωτας στην ακρογιαλιά Κατσιφής Παναγιώτης

Στην ιστορία αυτή περιγράφεται με διάχυτη γλαφυρότητα η άνθηση της αγάπης που γεννήθηκε μεταξύ δύο νέων σε κάποια ακαθόριστη εποχή και τα εμπόδια που αυτή συνάντησε ώσπου τελικά να καταφέρει να θριαμβεύσει. Οι ανατροπές είναι πολλές και απρόσμενες επιφέροντας εναλλαγές αντίστοιχα στη διάθεση του αναγνώστη. Έκδηλο στην πλοκή είναι και το στοιχείο της ίντριγκας η οποία σε μερικά σημεία γίνεται έντονη. Μέσα από την πληθώρα των κοσμητικών επιθέτων που χρησιμοποιούνται, των ζωντανών προσωποποιήσεων και των υπόλοιπων σχημάτων λόγου ο αναγνώστης αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στο χώρο στον οποίο διαδραματίζεται η πλοκή και συχνά ταυτίζεται με τους κεντρικούς ήρωες στην ψυχή των οποίων διεισδύει.

ΕΝΤΥΠΟ: 12.99 €
ΝΕΟ Παραμύθια της Φεγγαρόσκονης
Παραμύθια της Φεγγαρόσκονης Παραμύθια για Φρούτα και… Καρτσακάλης Κωνσταντίνος

Άλλα πρόσεξαν και έμαθαν. Άλλα πάλι, χρειάστηκε να πάθουν για να μάθουν και εφεξής θα προσέχουν. Από τη μπανάνα που έγινε μπαλαρίνα, μέχρι τον πιο φαντασμένο μαϊντανό, τα αγαπημένα μας φρούτα και λαχανικά έχουν το καθένα από μια ιστορία να μας πει. Έτσι ίσως και μεις μάθουμε, δίχως να πάθουμε. Η συλλογή παραμυθιών "Παραμύθια για Φρούτα και Λαχανικά" είναι η πρώτη της σειράς μας, "Τα παραμύθια της Φεγγαρόσκονης".

ΕΝΤΥΠΟ: 13.99 €
ΝΕΟ ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ
ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΡΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟ… Μιχάλης Δαγκλής

Ο Μπιλ και ο Άλεξ είναι δυο πιστοί στρατιώτες, οι καλύτεροι που έχουν να επιδείξουν οι ΗΠΑ. Η τελευταία τους αποστολή τους οδηγεί στην Ρουμανία, όπου σε συνεργασία με μια ομάδα της CIA παραλαμβάνουν ένα μυστηριώδες ‘πακέτο’, με σκοπό να το μεταφέρουν αεροπορικώς στην Αμερική. Στα στενά όρια του αεροσκάφους θα έρθουν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη. Μια γάτα που ζει σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, βλέπει τα παιδιά της να απάγονται από δυο επικίνδυνους ανθρώπους. Αποφασισμένη να τα πάρει πίσω θα μπλεχτεί σε μια αιματηρή καταδίωξη. Δυο μικρά αδέρφια στέλνονται στο χωριό για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον παππού και τη γιαγιά. Την ζεστή ατμόσφαιρα των γιορτών στο χωριό διαδέχεται μια φολκλόρ ιστορία η οποία παίρνει σάρκα και οστά, έπειτα από μια επίσκεψη των παιδιών στο γειτονικό δάσος.

ΕΝΤΥΠΟ: 9.00 €
ΝΕΟ Κάτι από σένα
Κάτι από σένα Μαίρη Τσέλλου

Οι ζωές τεσσάρων παιδιών σμίγουν σε μια συνοικία της Αθήνας και δένονται με τα αόρατα δεσμά της φιλίας. Η Μαρία, η Άννα, η Ελένη κι ο Πέτρος. Αχ, ο Πέτρος! Όλες τον αγαπούν μ’ ένα διαφορετικό τρόπο μα και τόσο ίδιο. Κάπου στα δεκαπέντε τους θα συμβούν δυσάρεστα γεγονότα και η Άννα θα φύγει με την οικογένειά της για τη Θεσσαλονίκη. Πολλά τα μυστικά που κουβαλάει μα τούτο το τελευταίο βαρύ κι ασήκωτο. Άννα. «Εκείνη η νύχτα των γενεθλίων μου καθόρισε όλη τη ζωή μου. Κλείδωσε την καρδιά μου κι έστησε όλη τη διαδρομή που ακολούθησα. Δεν ήταν επιλογή μου, μα δεν είχα κι άλλη επιλογή. Όλη μου η ζωή στημένη πάνω σε συμπτώσεις… κι ήταν πολλές… τόσες που με οδήγησαν εκεί όπου ανήκα, κοντά στους φίλους μου. Μια σύμπτωση μας έφερε και πάλι κοντά, αλλιώς δεν θα είχε κάνει κανείς το πρώτο βήμα.»

ΕΝΤΥΠΟ: 13.00 €
ΝΕΟ Ανιχνεύοντας ανθρωπογενείς μικρό-υπογραφές
Ανιχνεύοντας ανθρωπογενείς μι… Συνοπτική εισαγωγή στη με… Δημήτριος Κοντογιώργος

Ανιχνεύοντας ανθρωπογενείς μικρό-υπογραφές. Συνοπτική εισαγωγή στη μεθοδολογία και τη μελέτη των ανθρωπογενών μικρο-καταλοίπων.

ΕΝΤΥΠΟ: 12.00 €
ΝΕΟ Διηγήματα και ποιήματα
Διηγήματα και ποιήματα Μικρά παραστρατήματα Σμαράγδα Σκορδή

Είναι στιγμές μοναδικές της ζωής που δεν θέλουμε να σβήσουν απ'τη μνήμη. Άνθρωποι που χάραξαν ανεξίτηλα την καρδιά και την πορεία της ζωής μας. Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να αποτυπώσω στο χαρτί πριν τις σβήσει ο χρόνος. Είναι φορές που θέλει η ψυχή να φωνάξει ....................Αυτά που την καίνε..........ότι ονειρεύεται.........ακόμη κι ότι θέλει να ξεχάσει.............

ΕΝΤΥΠΟ: 2.99 €
ΝΕΟ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ 1941-1944
Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ… Βαγγέλης Γεωργάς

Το βιβλίο διερευνά την ανάπτυξη του ΕΑΜ στην Επαρχία Αγιάς. Το κεντρικό ερώτημα που τίθεται αφορά τους λόγους και τα κίνητρα συμμετοχής των κατοίκων στην αντιστασιακή οργάνωση. Καταγράφονται αρχικά οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες πριν από τον πόλεμο κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου. Στη συνέχεια εξετάζεται η περίοδος του πολέμου από τον Οκτώβριο του 1940 μέχρι τον Απρίλιο του 1941. Τέλος, εισερχόμαστε στην περίοδο της Κατοχής, όπου εξετάζεται η ανάπτυξη του ΕΑΜ και των οργανώσεων του. Καταγράφονται οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της υπαίθρου και περιγράφεται η δημιουργία της οργανωμένης αντίστασης, η λειτουργία της λαϊκής εξουσίας και ο ένοπλος αγώνας για την απελευθέρωση της χώρας.

ΕΝΤΥΠΟ: 10.60 €
ΝΕΟ ΣΚΡΟΛ
ΣΚΡΟΛ Κείμενα που ξαναγράφτηκαν… Αχιλλέας Χεκίμογλου

Αυτά τα κείμενα προβληματισμού γράφτηκαν σε μία περίοδο προσωπικής, δημοσιογραφικής "εξορίας" για να διαβαστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Όσοι άντεξαν, έκαναν scroll στα κινητά τους για να διαβάσουν τις σκέψεις αυτές. Κανείς μας δεν είχε σκεφτεί ούτε στην πιο μακρινή μας φαντασία ότι στη συνέχεια θα ζούσαμε πανδημία. Έτσι, ξαναγράφτηκαν την περίοδο της καραντίνας κι έγιναν βιβλίο: Το ΣΚΡΟΛ. Αυτό το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα χρήσιμο ανάγνωσμα για όλους εκείνους που βλέπουν μία αντανάκλαση του εαυτού τους στις σελίδες του, αλλά και ένα εργαλείο για εκείνον τον παλαβό άνθρωπο που θα διερευνήσει στο μέλλον τις ζυμώσεις της Ελληνικής κοινωνίας στις πρώτες δεκαετίες του 21ου αιώνα. Καλή του τύχη! Θα σταυροκοπιέται!Κι εμείς θα γελάμε από τον τάφο με τα χάλια μας!

ΕΝΤΥΠΟ: 11.00 €
ΝΕΟ Ζήσε στο δικό σου σπίτι
Ζήσε στο δικό σου σπίτι Πως απέκτησα το δικό μου… Θεόδωρος Κακαλέτρης

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ Σ’ ΕΣΕΝΑ! Έγραψα αυτό το βιβλίο για σένα που δεν έχεις μια Πρώτη Κατοικία. Θέλω και πιστεύω ότι μπορείς να την αποκτήσεις! Θα τα καταφέρεις! Ο σκοπός μου είναι να σε ωθήσω, να σου δώσω θάρρος, κουράγιο, να ακονίσω την φαντασία σου και την ευρηματικότητά σου, να αυξήσω την αυτοπεποίθησή σου, ώστε να καταφέρεις να ζήσεις στο δικό σου σπίτι! Αυτό το βιβλίο είναι αφιερωμένο σ' εσένα φίλε εργάτη που πασχίζεις να μεγαλώσεις τα παιδιά σου σου εργαζόμενος σκληρά καθημερινά, σ' εσένα φίλε οδηγέ που προσφέρεις έργο, γυμναστή που κρατάς σε φόρμα τους ανθρώπους, σερβιτόρε είσαι πολύτιμος, μάγειρα που τρέφεις τον κόσμο, νοσοκόμα που περιποιείσαι, λογιστή, οικοδόμε που εσύ κτίζεις για εμάς, γραμματέα, νηπιαγωγέ, γραφίστα, δάσκαλε, δασκάλα, φιλόλογε, αισθητικέ, ταξιτζή, πωλητή, αγρότη, διακοσμήτρια, ασφαλιστή, ηθοποιέ που προσφέρεις κάτι ανεκτίμητο, ιστορικέ, συγγραφέα που μας ταξιδεύεις νοητά σε όμορφους κόσμους, ιχθυοπώλη, ψαρά, ράφτη, μοδίστρα, τραγουδιστή, κινηματογραφιστή, κτηνίατρε, μαία, μαθηματικέ, ηλεκτρολόγε, μαραγκέ, υδραυλικέ, μουσικέ, τραγουδίστρια, νοσηλεύτρια, πιλότε, σχεδιαστή ρούχων, κηπουρέ, ανθοπώλη, μηχανικέ, φωτογράφε, καθηγητή, ποδοσφαιριστή, αθλήτρια, κομμώτρια, κομμωτή, γιατρέ, μεταφορέα, νυχτοφύλακα, σ' εσένα άντρα και γυναίκα που εργάζεσαι και δικαιούσαι να απολαμβάνεις την ζωή! Δικαιούσαι ένα κομμάτι του χώρου πιστεύω. Επίσης όσοι ασχολείστε με ακίνητα, πιστεύω θα ωφεληθείτε πολύ διαβάζοντας την ιστορία μου! ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ

ΕΒΟΟΚ: 9.99 €
ΝΕΟ Οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές
Οι καλύτερες ιστορίες είναι π… Ελένη Λυμπεροπούλου

Αυτό το βιβλίο περιέχει τις χαρές ,τις λύπες, τις αγωνίες ,τους έρωτες και τα ταξίδια μου! Τις υπέροχες στιγμές που έζησα και τους σημαντικούς ανθρώπους που είχα την τύχη να γνωρίσω. Είναι γεμάτο με τις αξέχαστες εικόνες και τους ήχους από την ξέφρενη Αθήνα του '60, του '70 και του '80. Αλλά περιέχει και τη ζωή μιας γυναίκας που έχασε τον σύντροφό της και μεγάλωσε ένα παιδί μόνη της σ' έναν κόσμο συχνά σκληρό. Μιάς ζωής δύσκολης που απαιτούσε θυσίες ,διαρκή αφοσίωση, και παρουσία. Ότι έχω γράψει είναι η πραγματικότητα της καθημερινής ζωής μιας Ελλάδας που δεν υπάρχει πια! Διαβάζοντας το, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε, οπως κι εγώ!

ΕΒΟΟΚ: 9.99 €
ΝΕΟ Βότσαλα Νοσταλγίας
Βότσαλα Νοσταλγίας Ένα ταξίδι σε αναμνήσεις… Σωτήρης Θυμωδέας

Ο έρωτας ήταν και είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής μου. Απο μικρός έψαχνα να τον βρω, είτε στις εφηβικές μου σχέσεις, είτε στο ροκ εν ρολ, στις μηχανές, στην ζωγραφική μινιατούρων ή στην ποίηση. Ήταν αυτός που με προμήθευε με πάθος και ένταση, με φλόγα για ζωή.... Ενίοτε με τσουρουφλούσε, μα δεν μπόρεσα ποτέ να αισθανθώ ολοκληρωμένος χωρίς την συντροφιά του. Να ‘μαι λοιπόν εδώ, για πρώτη φορά, να σας ταξιδέψω, σαν ξεναγός, στα μικρά και μεγάλα μου μυστικά, στις παραλίες των αναμνήσεων μου, στα συναισθήματα που ένιωσα αντικρύζοντας, αγγίζοντας, φιλώντας τους έρωτες μου...

ΕΝΤΥΠΟ: 11.00 €ΕΒΟΟΚ: 7.99 €
ΝΕΟ Μια καλοκαιρινή παρτίδα σκάκι κι άλλη μια
Μια καλοκαιρινή παρτίδα σκάκι… Βραβείο Ομίλου UNESCO Τεχ… Νέλλη Σπαθάρη

Καλοκαίρι. Ύδρα. Οι δυο φίλοι, ο Κωστής και ο Άγης, επιστρέφουν στο νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Έχουν να ιδωθούν έναν ολόκληρο χειμώνα. Δεν είναι μόνο οι δυο τους. Έχουν μαζί τους και τη Μπέλλα, το αγαπημένο τους πομερανιάκι που προσπαθεί να ερμηνεύσει τις προθέσεις τους. Αποτελούν το «τριο-σαματά». Στο νησί θα τους περιμένει μια έκπληξη. Ένα σκάκι με μεγάλα πιόνια σκαλισμένα από τον παππού του Άγη, τον καπετάν Ανδρέα, στημένο στα ασπρόμαυρα πλακάκια. Η πρόσκληση για μια παρτίδα σκάκι θα εξελιχθεί σε μύηση στάσεων ζωής. Ο ρόλος του παππού είναι καταλυτικός. Δεν είναι μόνο αυτός που κατασκεύασε το ιδιαίτερο αυτό σκάκι, αλλά είναι και αυτός που τους έχει μυήσει στη φιλοσοφία του ως φιλοσοφία μάχης στη ζωή.

ΕΝΤΥΠΟ: 5.50 €
ΝΕΟ Στη σκιά του ισημερινού
Στη σκιά του ισημερινού Θοδωρής Μπάρκας

Το 1982, μια αρχαιολογική αποστολή ανακαλύπτει στα βάθη του τροπικού δάσους του Κογκό μια κρυμμένη αρχαία πόλη, ξεχασμένη από το χρόνο. Τριάντα πέντε χρόνια αργότερα, πέντε άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται απροσδόκητα εγκλωβισμένοι μέσα στο ίδιο αφιλόξενο δάσος. Κυνηγημένοι από ορατούς και αόρατους εχθρούς, αντιμέτωποι με το χρόνο και τα στοιχεία της φύσης, θα δουν να ξετυλίγεται γύρω τους το κουβάρι μιας πλεκτάνης με διεθνείς προεκτάσεις. Το μυθιστόρημα «Στη σκιά του ισημερινού», είναι ένα διεθνές θρίλερ που διαδραματίζεται σε τρεις ηπείρους στο παρόν και στο παρελθόν.

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ Στάκα καρδιά μου
Στάκα καρδιά μου Το τότε μέσα στο τώρα Νέλλη Σπαθάρη

Κάποιο Τριώδιο της δεκαετίας του ’70. Μια φοιτήτρια της Φιλοσοφικής Σχολής αποβιβάζεται στην Ύδρα εξοπλισμένη με ένα κασετόφωνο, μια φωτογραφική μηχανή κι ένα ερωτηματολόγιο. Αποστολή της να κάνει μια επιτόπια έρευνα για το μάθημα της Λαογραφίας. Νιώθει σαν τον Δον Κιχώτη που βγαίνει σε περιπέτεια. Μόνο που ο Δον Κιχώτης βγαίνει σε έναν κόσμο που δεν αναγνωρίζει πια, όπου οι αλήθειες είναι διασκορπισμένες και αμφίσημες, ενώ η ίδια νιώθει πως κατέχει τις αλήθειες της μικρής νησιωτικής κοινωνίας, αφού έχει καταγωγή από το νησί και έχει περάσει εκεί όλα τα καλοκαίρια της ζωής της. Ωστόσο θα διαψευσθεί. Η ζωή είναι πιο πολυσήμαντη απ’ ό,τι φαίνεται.

ΕΝΤΥΠΟ: 7.50 €
Περί ψυχής ο Λόγος «ο κόσμος θα ήταν πάντα σ… Ευστράτιος Κανάκης

Οι ιστορίες μου φτιαχτήκαν από σκιές, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σκιές είναι αποτύπωμα όποιου τόλμησε να σταθεί μπροστά στο φως. Όποιος έζησε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι δεν γνώρισε τι είναι η σκιά. Για αυτό και εγώ μιλάω για σκιές, προσπαθώντας να περιγράψω το φως. Γιατί κανείς μας δεν αντέχει να δει το φως κατάματα.

«Θεριό είναι ο άνθρωπος που είτε δαγκώνει από πείνα, είτε για να επιβληθεί. Μα αν τον μαντρώσεις και τον ταΐζεις, γίνεται γέρικο σκυλί που ξερογλείφει κόκαλα και τρέμει όταν αστράφτει. Έτσι και ο Λευτέρης έμαθε να φοβάται στην ζωή του.»

ΕΝΤΥΠΟ: 14.00 €ΕΒΟΟΚ: 3.49 €
Δρόμοι περίπλοκοι Στης Κυβερίας τα μονοπάτι… Δημήτρης Σ. Πολίτης

«... σε κάτασπρο πέλαγος χυμένα ειδών δάκρυα, μαύρα και άσπρα και κίτρινα και ερυθρά, θηλυκά και αρσενικά και ουδέτερα άλλα, των γενεών και φυλών και πλανητών μεγάλα ...» (από το ποίημα «Δάκρυα ») « Κυβερία, είναι ο τόπος όπου υπαινίσσονται τα μυστικά διδάγματα κάθε θρησκείας, οι θεωρητικές συνισταμένες κάθε επιστήμης και οι πιο οργιώδεις συλλήψεις κάθε φαντασίας. Η ευκολότερη πρόσβαση σε αυτό το εξωδιαστατικό βασίλειο γίνεται μέσα από τον υπολογιστή … … Οι άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν ανεξάρτητα από το χρόνο και το χώρο και να καταναλώνουν τον πραγματικό τους χρόνο εκεί μέσα»
-Rushkoff Douglas-

ΕΝΤΥΠΟ: 10.60 €
Ανακαλύψτε το κρίταμο Η γεύση της ακροθαλασσιάς… Ιάσονας Χαϊκάλης

Αυτό το μικρό βιβλιαράκι δεν είναι ένα ακόμα εγχειρίδιο μαγειρικής. Αποτελεί μια συλλογική προσπάθεια εραστών της ελληνικής πρώτης ύλης και ειδικότερα του Κρίταμου. Που, εκτός από superfood, αποτελεί και μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία. Με γευστικούς τόνους θάλασσας, γης και γλυκιάς αλμύρας, “παντρεύτηκε” με καλούδια της ελληνικής γαστρονομικής μνήμης για να δημιουργήσει αυτή τη μικρή εμπειρία γεύσεων. Απολαύστε το!

ΕΒΟΟΚ: 9.99 €
Περί Δυσκολίας Κωστής Καλογρούλης

Για ποιούς λόγους ορισμένα λογοτεχνικά έργα αποδεικνύονται δυσπρόσιτα ακόμα και στο πιο καλλιεργημένο κοινό; Τι ρόλο παίζει η υποκειμενικότητα και το υπόβαθρο του κάθε αναγνώστη και σε ποιο βαθμό η δυσκολία ενός έργου εξαρτάται από κοινωνικοπολιτικές και πολιτισμικές προσλαμβάνουσες οι οποίες ποικίλουν και εξελίσσονται; Στο βιβλίο αναλύονται μερικά μνημειώδη μυθιστορήματα από διαφορετικές περιόδους, γλώσσες και λογοτεχνικές τάσεις που είναι περιβόητα για την δυσκολία τους και την προσπάθεια και επιμονή που απαιτούν από τον επίδοξο αναγνώστη προκειμένου να γίνουν κατανοητά. Μέσα από αυτές τις σύντομες αναλύσεις επιχειρείται μια αποκωδικοποίηση τόσο της ίδιας της αναγνωστικής διαδικασίας όσο και των πολλαπλών γλωσσικών, δομικών και θεματικών δυσκολιών που τα κείμενα αυτά προβάλλουν προκαλώντας έτσι προσκόμματα σε συμβατικές απόπειρες ερμηνείας.

ΕΝΤΥΠΟ: 9.00 €
Holy Fire The Miracle of the Light… Haris Skarlakidis

The descent of the Holy Fire at the Tomb of Christ every Holy Saturday is the only miraculous event in human history which has taken place each year on the same day for more than one and a half millennia. Covering a period of thirteen centuries, from the 4th to the 16th century, this book assembles historical accounts of the celebrated event. Seventy authors – fourteen French, nine Englishmen, seven Byzantine Greeks, seven Germans, five Armenians, five Muslim Arabs, four Italians, four Persians, three Russians, three Icelanders, two Egyptians, two Chaldeans, one Syrian, one Moldavian, one Ethiopian, one Belgian and one Swiss – describe the greatest miracle of the Christian world: the Holy Fire

ΕΒΟΟΚ: 8.49 €
Ένας Άνισος Αγώνας Μαρία Λιβυκού

Όταν η Δανάη βρέθηκε αντιμέτωπη με προβλήματα που είναι δυσβάσταχτα για κάθε άνθρωπο −καρκίνο, απιστία του Παύλου, διαζύγιο, δικαστικό αγώνα για την κηδεμονία των παιδιών της− δεν επέτρεψε στον εαυτό της να βιώσει την αδυναμία του αδικημένου· αντίθετα, πάλεψε με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στη ζωή και να νικήσει τους εφιάλτες της.

Στον αγώνα της αυτό βρήκε δικούς της ανθρώπους να την πολεμούν και φίλους να τη στηρίζουν. Στον κύκλο της ζωής της, ως συνοδοιπόροι της και φίλοι αγαπημένοι −ή αδιάφοροι, ακόμα και φορείς αρνητικής ενέργειας, εχθροί ανελέητοι−, θα κινηθούν γύρω της διάφορα πρόσωπα.

Ποιος ο ρόλος του Παύλου και του Αλέξανδρου, της Μυρτώς και της Ιουλίας, της Νεφέλης, του Έκτορα και του Κωνσταντίνου; Τι έχει να της χαρίσει –ή να της στερήσει− ο καθένας απ’ αυτούς; Πόσο θα την ενισχύσει και πόσο θα την πληγώσει; Θα φτάσει η στιγμή που θα νιώσει νικημένη από τη μοίρα κι από τους ανθρώπους;

Σε ποιον βαθμό, τελικά, θα καταφέρει να συνδυάσει τη γυναικεία φύση και τις ανάγκες που ξυπνούν μέσα της με τη μητρότητα;

Η Δανάη είναι αυτή που θα ήθελε να είναι η κάθε γυναίκα: Όμορφη, δυνατός χαρακτήρας, με πίστη στη ζωή και τον έρωτα, με αξίες και ιδανικά, με πείσμα, πετυχημένη επαγγελματικά και δικαιωμένη ως μάνα.

Η Δανάη είναι πρότυπο γυναίκας!

ΕΝΤΥΠΟ: 14.99 €ΕΒΟΟΚ: 15.99 €

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα