αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης

Νικόλαος Δημητριάδης

Με λίγα– κατά το δυνατόν – λόγια :
Ο συγγραφεύς είναι φιλόλογος. Τελείωσε το Αβερώφειο Γυμνάσιο,σπούδασε σε Ελληνικό και Βρετανικό Πανεπιστήμιο,δίδαξε Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία σε Αιγυπτιακό Πανεπιστήμιο,υπηρέτησε στο Αβερώφειο ως Καθηγητής,ως επίσης και σε Σχολεία της ημεδαπής, κατόπιν ως Διευθυντής και ως Σχολικός Σύμβουλος και τέλος ως Ειδικός Σύμβουλος επί θεμάτων Παιδείας και Πολιτισμού σε Δήμο της Αττικής.
Οι μεταπτυχιακές του σπουδές κάλυψαν θέματα Φιλοσοφίας και Ρητορικής στην Αρχαία Ελλάδα και χρονολόγησης κείμενων με σύγχρονες μεθόδους. Αρθρογράφος επί θεμάτων Παιδαγωγικών και συγχρόνου προβληματισμού. Συγγραφεύς επιστημονικών βιβλίων (βλ. πρώτες σελίδες του παρόντος βιβλίου).

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ / ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ1 - 1 ΑΠΟ1 ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑ :
Το Αβερώφειο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας Αιγύπτου Ερευνητική εργασία Νικόλαος Δημητριάδης

Ποιο Σχολείο προετοιμάζει άτομα που θα υπηρετήσουν το Κοινωνικό σύνολο αποτελεσματικά με ήθος και γνώσεις ; Το έργο που επιτελείται σ΄ένα Σχολείο και το εκπαιδευτικό περιβάλλον που δημιουργείται σ΄αυτό, παίζουν σπουδαίο ρόλο στην Εκπαίδευση και Μόρφωση ;
Η έρευνα αυτή αποσκοπεί στο να δώσει απαντήσεις στηριγμένες, όχι στις απόψεις ενός ατόμου-μελετητού, αλλά σε μαρτυρίες παλαιών μαθητριών και μαθητών του Σχολείου και κατόπιν ενηλίκων, με δραστηριότητα σε ποικίλους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής.

0.00 €

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα