αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης
Πρόγραμμα 2+5 Ημερών Απώλειας Βάρους
(3 κριτικές)
9.99 €

ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ
Επίλεξε κάποιον που θα τον ενδιέφερε το βιβλίο
Πρότεινε το βιβλίο σε ένα φίλο σου
  • Κατηγορία: Μαγειρική, Υγεία Και Γυμναστική
  • Ημ. Έκδοσης: 04-01-2019
  • Σελίδες: 79
  • ISBN ebook: 978-618-00-0724-4
  • Μορφή ebook: epub

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Φανταστείτε πόσο υπέροχο θα ήταν, να μπορείτε να επανεκκινήσετε το μεταβολισμό σας, να αισθανθείτε περισσότερη ενέργεια στο σώμα και να απολαύσετε ποικίλα οφέλη για την υγεία σας, χωρίς να χρειάζεται να μετράτε θερμίδες ή να ακολουθείτε αυστηρά σχέδια γεύματος. Στο βιβλίο αυτό θα ανακαλύψετε τι ακριβώς είναι η διακοπτόμενη νηστεία, τι αναφέρουν οι νέες μελέτες, πως λειτουργεί σε ένα εβδομαδιαίο πλάνο 2+5 ημερών και ποια είναι τα πλεονεκτήματα της στην απώλεια βάρους και την υγεία. Επιπλέον, θα ανακαλύψετε ένα μηνιαίο πλάνο που θα βοηθήσει στο στόχο σας και συμβουλές για την επιτυχία του προγράμματος. Το πρόγραμμα εβδομαδιαίας διατροφής των 2+5 ημερών, είναι μια εξαιρετική δίαιτα που θα γίνει ο παντοτινός οδηγός σας για υγιεινή απώλεια βάρους και βελτιωμένη υγεία.

(3 ΓΝΩΜΕΣ)

Κατερίνα

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα ήθελα να το διαβάσω και να το κάνω εφαρμογή.

Ειρήνη Αρχοντουλη

Πιστεύω από αυτά που διάβασα ότι θα με βοηθήσει πολύ. Έχω χάσει το κουράγιο μου για διετές και επειδή είναι πολλά τα κιλά με αυτό το βιβλίο αποκτώ ελπίδα και κουραγιο

Δήμητρα Ιακωβιδου

Μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζετε το θέμα "χάσιμο βάρους". Ναι, δεν υποσχέστε κάτι το μαγικό κ εξωπραγματικό αλλά συγκεκριμένες προτάσεις σε λογικές βάσεις. Η συνειδητοποιημένη δοκιμή κ προσπάθεια είμαι σίγουρη ότι θα μας δικαιώσει. Με εκτίμηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα