αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1 - 20 ΑΠΟ 24 | ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑ:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΝΕΟ Deviant Faithful
Deviant Faithful Κατερίνα Μαντζάνη

Ένας θάνατος. Μια απουσία. Ένα απρόσμενο γεγονός. Όλα γύρω από το όνομα Deviant. "Ένας συγγραφέας με έκανε κι εμένα συγγραφέα", αυτό θα πει τελικά η Σίλια. "Και τώρα περιμένω...μια εμφάνιση ή την ζωή την ίδια, να έρθει να με αναστήσει".

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ Και όλα ξεκίνησαν
Και όλα ξεκίνησαν Κατερίνα Μαντζάνη

Μια ιστορία που ξεκινά μέσα σε ένα ψυχιατρείο. Μια ιστορία που τελικά τελειώνει. Μια ιστορία και ένα τέλος λοιπόν... Θα είναι χάσιμο χρόνου; ή κάτι έχει να δώσει;

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ Η ζωή, πώς θνήσκεις;
Η ζωή, πώς θνήσκεις; Νίκος Αρβανιτάκης

Στα χρόνια της Απριλιανής Δικτατορίας, ένας στρατευμένος νέος, προσπαθεί να ξεκινήσει τη ζωή του. Παράλληλα με τα ιστορικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα, εκείνη την εποχή, σκιαγραφείται, με έντονο και συναρπαστικό τρόπο, η ιστορία ενός έρωτα, που κατέληξε σε βαθιά αγάπη και ταύτιση! Όταν η ευτυχία του ζευγαριού, φτάνει στο αποκορύφωμά της, η μοίρα τους επιφυλάσσει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι! Ο Σταύρος ανεβαίνει έναν μαρτυρικό και ατελείωτο Γολγοθά, έως ότου καταφέρει να φτάσει στη λύτρωση. Μια λύτρωση, που δε θα έρθει εύκολα. Η αγάπη δεν πολεμιέται , όταν είναι αληθινή και βαθιά, «ως θάνατος». Ο Σταύρος, θα απευθυνθεί στη γυναίκα του: Τώρα ξέρεις! Η αγάπη μου σε τίποτα δεν μπορούσε να χωρέσει!

ΕΝΤΥΠΟ: 12.99 €
ΝΕΟ Ερωτικά γνωμικά
Ερωτικά γνωμικά Γι' αυτό τον έρωτα και τη… Σπυρίδων Αγγελόπουλος

Μια συλλογή γνωμικών (ελληνικά, λατινικά και εκκλησιαστικά), ρητών, παροιμιών, αποφθεγμάτων, ιστορικών φράσεων ευφυολογημάτων και στίχων, απαντούν διαχρονικά σ' αυτά τα ερωτήματα, που απασχολούν και απασχολούσαν επίμονα όλους τους ανθρώπους.

ΕΒΟΟΚ: 9.99 €
ΝΕΟ In the far east
In the far east Impressions of a diplomat Βασίλης Παπαδόπουλος

It was not so much the wonderful monuments or the exotic landscapes that impressed me. It was mainly the people, the way they think and live. The way they deal with time, happiness, death, love, religion, everyday life. A very different way, almost diametrically opposed to ours, the European, the Mediterranean, the Greek way.

​My three and a half years at our Embassy in Bangkok brought me in contact with the Far East region and those who live there. I tried to understand this corner of the world, traveling, reading, but especially knowing its people. From King Sihanouk of Cambodia to the embassy secretary from China, everyone had something valuable to teach me.

I found this experience impressive and so I felt the need to write down what I noticed. The resulting book is in a sense a travelogue, based on the mentalities of the people. They are impressions, snapshots, I think characteristically, from the years I lived there.

ΕΝΤΥΠΟ: 8.90 €
ΝΕΟ Ο μύθος της Αριάδνης
Ο μύθος της Αριάδνης Χαρά Κρέτα

Ένας νεαρός φωτογράφος θα επισκεφτεί το χωρίο του παππού του έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας. Εκεί όπου έζησε από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του, παράλληλα όμως θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν, τις φοβίες του και γεγονότα που θα τον ταράξουν. Στη διαδρομή αυτή θα συναντήσει την Αριάδνη, μια παράξενη κοπέλα που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

ΕΝΤΥΠΟ: 10.99 €
ΝΕΟ Τα δάκρυα της αγαπημένης
Τα δάκρυα της αγαπημένης Ζωή Ράπτη

Η Σοφία δεν είδε την τροχιά της πέτρας, άκουσε όμως το «ωχ» κι έτρεξε να συνεφέρει τον πεσμένο κηπουρό. Εκείνος για να την ευχαριστήσει της εμπιστεύεται ένα τρομερό μυστικό που αφορά τον γιατρό σύντροφό της. Από εκεί κι ύστερα η νεαρή δασκάλα μπαίνει σε πνευματική και ψυχική περιδίνηση. Αρχικά αρνείται να πιστέψει όλα όσα της εκμυστηρεύτηκε ο αλκοολικός κηπουρός, που σύντομα ανακαλύπτει ότι επρόκειτο για τον άλλοτε διάσημο ηθοποιό Αλέξη Γκόλφη. Σκέφτηκε ότι θα ήταν μεθυσμένος και μέσα στην παραζάλη του ποτού, ονειρεύτηκε την σκηνή του φόνου, εκείνη τη νύχτα κάποιου μακρινού χειμώνα. Πάραυτα, αρχίζει να ψάχνει κρυφά την αλήθεια. Όσο όμως οι έρευνες προχωρούν, τόσο η αγωνία μεγαλώνει. Οι ενδείξεις στρέφονται εναντίον του αγαπημένου της και η καθημερινότητά της Σοφίας γεμίζει εφιάλτες.

ΕΝΤΥΠΟ: 18.99 €
ΝΕΟ Τα όνειρα της Κορίνας
Τα όνειρα της Κορίνας ...έστω κι αν ποτέ δεν υ… Κατερίνα Μαντζάνη

Όνειρα μέσα σε μικρότερα και μεγαλύτερα όνειρα που όμως στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρχαν. Που ποτέ στην ουσία δεν σχεδιάστηκαν ώστε να πραγματοποιηθούν και ίσως ποτέ στην πράξη δεν πραγματοποιήθηκαν. Παρ' όλα αυτά, η Κορίνα , το μοναχικό κορίτσι τα έζησε και έρχεται να τα εξιστορήσει...

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ Το αίνιγμα του Ερωτόκριτου
Το αίνιγμα του Ερωτόκριτου Βασιλική Μακρή

Η Ναυσικά, μια νεαρή αρχαιολόγος, ανακαλύπτει ένα μυστικό φυλαγμένο για χρόνια μέσα στο ημερολόγιο ενός Γερμανού Ναζί: Ένα αρχαίο αγαλματίδιο και μια πινακίδα Γραμμικής Γραφής Βήτα που αναδύθηκαν από τον βυθό του Κρητικού Πελάγους την περίοδο της Κατοχής. Ποια τραγική ιστορία συνδέεται με τα δύο αυτά αντικείμενα; Και ποια είναι η ‘Αρετούσα’ που αναφέρει ο Γερμανός μέσα στο ημερολόγιό του; Θα καταφέρει η Ναυσικά να βρει την λύση στον γρίφο; Πώς η αναζήτηση αυτή θα μετατραπεί σε προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας;

ΕΝΤΥΠΟ: 18.00 €
ΝΕΟ Λίγο πριν το μετά
Λίγο πριν το μετά Λίτσα Μπεκιάρη

Ένα στέλεχος επενδυτικής εταιρίας, ένας γεωπόνος, μία γιατρός, μία πωλήτρια και ένας γέροντας συνδέονται μεταξύ τους με έναν ανεξήγητο τρόπο. Ποια απόκοσμη δύναμη ανοίγει δίαυλους επικοινωνίας με τις ζωές τόσο διαφορετικών ανθρώπων; Θα ανακαλύψουν άραγε τι είναι αυτό που τους ενώνει; Ποιος τελικά θα γυρίσει πρώτος τη κλεψύδρα για να χαθεί στα χρόνια που δεν ήρθαν; Θα καταφέρουν να συναντηθούν μέσα στο μαγικό πίνακα όπου ο τόπος και ο χρόνος δεν έχουν απολύτως καμία σημασία; Ίσως όλα αυτά συμβούν μόνο σ’ ένα παράλληλο κόσμο. Ίσως πάλι τα ζήσουν όλοι, λίγο πριν το μετά.

ΕΝΤΥΠΟ: 8.00 €
ΝΕΟ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ
Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΤΡΙΠΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜ… Κωνσταντίνος Τάτσης

-Ο Γιάννης Αρβανιτάκης μπήκε στο γραφείο του φουριόζος. Ο αξιωματικός υπηρεσίας του έκανε μια γρήγορη ενημέρωση. Τα θέματα ήταν άνευ σημασίας. Άνοιξε ένα φάκελο με διάφορα έγραφα ρουτίνας. Τα έριξε μια ματιά. Περισσότερο από συνήθεια. Ο αξιωματικός υπηρεσίας τον πείραξε λέγοντάς του: «Δεν μπορείς να μην πάρεις μυρουδιά του γραφείου. Ακόμη και τη Κυριακή.» -Εκείνος χαμογέλασε με νόημα. Ήταν σα να τον έλεγε. «Πράγματι έχεις δίκαιο».

ΕΒΟΟΚ: 4.99 €
ΝΕΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗ ΖΩΗ Μ… ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΕΟΥ Άρτεμις Μόρφη

ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟΝ ΓΟΛΓΟΘΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ....ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!!

ΕΝΤΥΠΟ: 14.99 €ΕΒΟΟΚ: 14.99 €
ΝΕΟ Νύχτες Ανήσυχες
Νύχτες Ανήσυχες Βόλτα σε δρόμους που καίν… Μιχαήλ Ράμμος

Ο Μίνως Κόραλης δεν ήταν ποτέ ένας συνηθισμένος νέος. Είχε έντονες ανησυχίες, διαφορετικές προσεγγίσεις, λατρεία στη διέγερση των αισθήσεων του και τη συλλογή εμπειριών. Όταν τον πλησίασαν να αναλάβει ρόλο σε μία απλή αποστολή, δε γνώριζε πως θα βάλει σε κίνδυνο τον ευατό του και τους κοντινούς του ανθρώπους. Έπρεπε να αλλάξει όλην τη ζωή του και να ετοιμασεί για το άγνωστο.

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ ΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ Νο 1
ΟΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ Νο 1 αδούλωτες ψυχές Γιώργης Χ. Μεταξάς

15 Αυγούστου 1974. Ανήμερα της κηδείας της Παναγιάς, ο εφιάλτης του “Αττίλα 2” έρχεται στην Κύπρο μετά από πολύ μικρό χρονικό διάστημα από τον “Αττίλα 1”! Η αιματοχυσία στην μαρτυρική μεγαλόνησο συνεχίζεται αμείωτη μέχρι το απόγευμα της 16ης Αυγούστου που διατάσσεται παύση πυρός. Μετά απ’ αυτή την φρικτή κι άνανδρη τουρκική εισβολή 200.000 Ελληνοκύπριοι, αφήνουν τις περιοχές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν και μετακινούνται προς το νότιο τμήμα του νησιού κι αντίθετα 51.000 τουρκοκύπριοι μετακινούνται βόρεια στην πλούσια κι εύφορη Καρπασία. Οι Έλληνες μετρούν γύρω στις 6.000 νεκρούς – οι περισσότεροι άμαχοι – ενώ οι τούρκοι έχουν χάσει 2.000 άντρες – οι περισσότεροι στρατιώτες. Όμως οι Ελληνικές απώλειες δεν σταματούν στους νεκρούς. Άλλοι 3.000 έχουν καταγραφεί ως αγνοούμενοι! Δεκατέσσερα χρόνια μετά, κι ενώ πια στη βόρεια Κύπρο, εκτός από τους τουρκοκύπριους, έχουν εγκατασταθεί ακόμη πάνω από 60.000 έποικοι από την ανατολία κι ακόμη παραμένουν μόνιμα γύρω στους 50.000 άνδρες του τουρκικού στρατού, η ίδια η CIA επιβεβαιώνει στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ελλάδας ότι Έλληνες πολίτες κρατούνται σε στρατόπεδα αιχμαλωσίας στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο. Η Ελλάδα αποφασίζει ν’ αναζητήσει κάποιους από αυτούς που δηλώθηκαν από τους τούρκους σαν αγνοούμενοι κι όχι σαν αιχμάλωτοι πολέμου, για να μην αναγκαστούν να τους γυρίσουν πίσω. Ποιος θα είναι αυτός που θ’ αναλάβει αυτό το φαινομενικά ακατόρθωτο εγχείρημα; Θα πρέπει να επιλεγεί ο καλύτερος! Και ποιος είναι καλύτερος από τον πολυπαρασημοφορημένο “βάτραχο” της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών Αριστόδημο Σίλκα; Όμως ο Σίλκας έχει παραιτηθεί κι έχει φύγει πικραμένος από το Πολεμικό Ναυτικό. Όμως για την Ελλάδα άλλη λύση δεν υπάρχει. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να επανέλθει ο Σίλκας και να δεχθεί να πάει στα κατεχόμενα. Πρέπει να αναμετρηθεί για μια ακόμη φορά με τους τούρκους, να βρει τους Έλληνες αιχμαλώτους, να τους φέρει πίσω κι ύστερα να έχει το σθένος ν’ αντιμετωπίσει άλλου είδους εχθρούς! Γιατί μέσα από μια αποστολή της οποίας ο κύκλος αίματος είναι τεράστιος, ο Σίλκας εκτός από τους τούρκους θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις προδοσίες, τα ξεπουλήματα, τον φθόνο και την αχαριστία των Ελλήνων συμπατριωτών του. Σε ένα “κοντσέρτο θανάτου” η αιώνια κατάρα και μάστιγα της Ελληνικής φυλής που λέγεται: Δ ι χ ό ν ο ι α, θα απλώσει τα πλοκάμια της γι’ άλλη μια φορά, σ’ ένα λαό που πολύ εύκολα γίνεται δούλος της και την προσκυνά!

ΕΝΤΥΠΟ: 18.00 €ΕΒΟΟΚ: 11.99 €
ΝΕΟ Έρωτας στην ακρογιαλιά
Έρωτας στην ακρογιαλιά Κατσιφής Παναγιώτης

Στην ιστορία αυτή περιγράφεται με διάχυτη γλαφυρότητα η άνθηση της αγάπης που γεννήθηκε μεταξύ δύο νέων σε κάποια ακαθόριστη εποχή και τα εμπόδια που αυτή συνάντησε ώσπου τελικά να καταφέρει να θριαμβεύσει. Οι ανατροπές είναι πολλές και απρόσμενες επιφέροντας εναλλαγές αντίστοιχα στη διάθεση του αναγνώστη. Έκδηλο στην πλοκή είναι και το στοιχείο της ίντριγκας η οποία σε μερικά σημεία γίνεται έντονη. Μέσα από την πληθώρα των κοσμητικών επιθέτων που χρησιμοποιούνται, των ζωντανών προσωποποιήσεων και των υπόλοιπων σχημάτων λόγου ο αναγνώστης αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα στο χώρο στον οποίο διαδραματίζεται η πλοκή και συχνά ταυτίζεται με τους κεντρικούς ήρωες στην ψυχή των οποίων διεισδύει.

ΕΝΤΥΠΟ: 12.99 €
ΝΕΟ ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ
ΖΩΩΔΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΡΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟ… Μιχάλης Δαγκλής

Ο Μπιλ και ο Άλεξ είναι δυο πιστοί στρατιώτες, οι καλύτεροι που έχουν να επιδείξουν οι ΗΠΑ. Η τελευταία τους αποστολή τους οδηγεί στην Ρουμανία, όπου σε συνεργασία με μια ομάδα της CIA παραλαμβάνουν ένα μυστηριώδες ‘πακέτο’, με σκοπό να το μεταφέρουν αεροπορικώς στην Αμερική. Στα στενά όρια του αεροσκάφους θα έρθουν αντιμέτωποι με τον εφιάλτη. Μια γάτα που ζει σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας, βλέπει τα παιδιά της να απάγονται από δυο επικίνδυνους ανθρώπους. Αποφασισμένη να τα πάρει πίσω θα μπλεχτεί σε μια αιματηρή καταδίωξη. Δυο μικρά αδέρφια στέλνονται στο χωριό για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τον παππού και τη γιαγιά. Την ζεστή ατμόσφαιρα των γιορτών στο χωριό διαδέχεται μια φολκλόρ ιστορία η οποία παίρνει σάρκα και οστά, έπειτα από μια επίσκεψη των παιδιών στο γειτονικό δάσος.

ΕΝΤΥΠΟ: 9.00 €
ΝΕΟ Κάτι από σένα
Κάτι από σένα Μαίρη Τσέλλου

Οι ζωές τεσσάρων παιδιών σμίγουν σε μια συνοικία της Αθήνας και δένονται με τα αόρατα δεσμά της φιλίας. Η Μαρία, η Άννα, η Ελένη κι ο Πέτρος. Αχ, ο Πέτρος! Όλες τον αγαπούν μ’ ένα διαφορετικό τρόπο μα και τόσο ίδιο. Κάπου στα δεκαπέντε τους θα συμβούν δυσάρεστα γεγονότα και η Άννα θα φύγει με την οικογένειά της για τη Θεσσαλονίκη. Πολλά τα μυστικά που κουβαλάει μα τούτο το τελευταίο βαρύ κι ασήκωτο. Άννα. «Εκείνη η νύχτα των γενεθλίων μου καθόρισε όλη τη ζωή μου. Κλείδωσε την καρδιά μου κι έστησε όλη τη διαδρομή που ακολούθησα. Δεν ήταν επιλογή μου, μα δεν είχα κι άλλη επιλογή. Όλη μου η ζωή στημένη πάνω σε συμπτώσεις… κι ήταν πολλές… τόσες που με οδήγησαν εκεί όπου ανήκα, κοντά στους φίλους μου. Μια σύμπτωση μας έφερε και πάλι κοντά, αλλιώς δεν θα είχε κάνει κανείς το πρώτο βήμα.»

ΕΝΤΥΠΟ: 13.00 €
ΝΕΟ Οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές
Οι καλύτερες ιστορίες είναι π… Ελένη Λυμπεροπούλου

Αυτό το βιβλίο περιέχει τις χαρές ,τις λύπες, τις αγωνίες ,τους έρωτες και τα ταξίδια μου! Τις υπέροχες στιγμές που έζησα και τους σημαντικούς ανθρώπους που είχα την τύχη να γνωρίσω. Είναι γεμάτο με τις αξέχαστες εικόνες και τους ήχους από την ξέφρενη Αθήνα του '60, του '70 και του '80. Αλλά περιέχει και τη ζωή μιας γυναίκας που έχασε τον σύντροφό της και μεγάλωσε ένα παιδί μόνη της σ' έναν κόσμο συχνά σκληρό. Μιάς ζωής δύσκολης που απαιτούσε θυσίες ,διαρκή αφοσίωση, και παρουσία. Ότι έχω γράψει είναι η πραγματικότητα της καθημερινής ζωής μιας Ελλάδας που δεν υπάρχει πια! Διαβάζοντας το, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πλήξετε, οπως κι εγώ!

ΕΒΟΟΚ: 9.99 €
ΝΕΟ Μια καλοκαιρινή παρτίδα σκάκι κι άλλη μια
Μια καλοκαιρινή παρτίδα σκάκι… Βραβείο Ομίλου UNESCO Τεχ… Νέλλη Σπαθάρη

Καλοκαίρι. Ύδρα. Οι δυο φίλοι, ο Κωστής και ο Άγης, επιστρέφουν στο νησί για τις καλοκαιρινές διακοπές. Έχουν να ιδωθούν έναν ολόκληρο χειμώνα. Δεν είναι μόνο οι δυο τους. Έχουν μαζί τους και τη Μπέλλα, το αγαπημένο τους πομερανιάκι που προσπαθεί να ερμηνεύσει τις προθέσεις τους. Αποτελούν το «τριο-σαματά». Στο νησί θα τους περιμένει μια έκπληξη. Ένα σκάκι με μεγάλα πιόνια σκαλισμένα από τον παππού του Άγη, τον καπετάν Ανδρέα, στημένο στα ασπρόμαυρα πλακάκια. Η πρόσκληση για μια παρτίδα σκάκι θα εξελιχθεί σε μύηση στάσεων ζωής. Ο ρόλος του παππού είναι καταλυτικός. Δεν είναι μόνο αυτός που κατασκεύασε το ιδιαίτερο αυτό σκάκι, αλλά είναι και αυτός που τους έχει μυήσει στη φιλοσοφία του ως φιλοσοφία μάχης στη ζωή.

ΕΝΤΥΠΟ: 5.50 €
ΝΕΟ Στη σκιά του ισημερινού
Στη σκιά του ισημερινού Θοδωρής Μπάρκας

Το 1982, μια αρχαιολογική αποστολή ανακαλύπτει στα βάθη του τροπικού δάσους του Κογκό μια κρυμμένη αρχαία πόλη, ξεχασμένη από το χρόνο. Τριάντα πέντε χρόνια αργότερα, πέντε άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, βρίσκονται απροσδόκητα εγκλωβισμένοι μέσα στο ίδιο αφιλόξενο δάσος. Κυνηγημένοι από ορατούς και αόρατους εχθρούς, αντιμέτωποι με το χρόνο και τα στοιχεία της φύσης, θα δουν να ξετυλίγεται γύρω τους το κουβάρι μιας πλεκτάνης με διεθνείς προεκτάσεις. Το μυθιστόρημα «Στη σκιά του ισημερινού», είναι ένα διεθνές θρίλερ που διαδραματίζεται σε τρεις ηπείρους στο παρόν και στο παρελθόν.

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα