ΤΟ ΕΒΟΟΚ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1 - 6 ΑΠΟ 6 | ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑ:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΝΕΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΕΝΤΟΣ
Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΕΝΤΟΣ Ποίηση εκ των έσω Γαβριήλ Σιγαλός

Η ποιητική αυτή συλλογή αποτελεί μια απόπειρα αποκάλυψης και ανάδειξης του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου και την αντιπαραβολή και σύγκρισή του με τον εξωτερικό του κόσμο, προβάλλοντας τις αντιφάσεις και την ασυμμετρία, σε πολλές περιπτώσεις, αυτών των δύο κόσμων. Πρόκειται για μια βιωματική ποιητική έκφραση αποτελούμενη από ποιήματα που έγραψε ο ποιητής σε βάθος δεκαετιών ξεκινώντας από τα δεκαπέντε του χρόνια. Είναι αυτό που θα αποκαλούσαμε «μια κατάθεση ψυχής». Και είναι σαφέστατα ελπίδα του ποιητή αυτή η «κατάθεση» να «τοκίζεται» σε «πνευματική αξία» στην καρδιά κάθε νέου αναγνώστη.

ΕΝΤΥΠΟ: 12.99 €ΕΒΟΟΚ: 10.99 €
Καλούπια αναπνοών Κωνσταντίνος Σπίγγος

Δεν υπάρχει συλλογή που να μη μπορεί να γραφτεί και ξαναγραφτεί, καλύτερα και καλύτερα. Η δημοσίευσή της κάποτε δεν έχει να κάνει με την τελειότητα, αλλά με τη στιγμή που εσύ, ο εραστής της, αποφασίζεις εντέλει να απιστήσεις απέναντί της.

ΕΝΤΥΠΟ: 14.00 €
42 Ποιήματα με Ρίζες στη Σαντ… Γεώργιος Ζώρζος

Το απόσταγμα μιας ζωής, βιώματα, μηνύματα και αναμνήσεις μέσω ποιημάτων από τη γενέτειρά μου Σαντορίνη.

ΕΝΤΥΠΟ: 15.00 €
Διηγήματα και ποιήματα Μικρά παραστρατήματα Σμαράγδα Σκορδή

Είναι στιγμές μοναδικές της ζωής που δεν θέλουμε να σβήσουν απ'τη μνήμη. Άνθρωποι που χάραξαν ανεξίτηλα την καρδιά και την πορεία της ζωής μας. Κάτι τέτοιες στιγμές θέλω να αποτυπώσω στο χαρτί πριν τις σβήσει ο χρόνος. Είναι φορές που θέλει η ψυχή να φωνάξει ....................Αυτά που την καίνε..........ότι ονειρεύεται.........ακόμη κι ότι θέλει να ξεχάσει.............

ΕΝΤΥΠΟ: 2.99 €
Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ… Βαγγέλης Γεωργάς

Το βιβλίο διερευνά την ανάπτυξη του ΕΑΜ στην Επαρχία Αγιάς. Το κεντρικό ερώτημα που τίθεται αφορά τους λόγους και τα κίνητρα συμμετοχής των κατοίκων στην αντιστασιακή οργάνωση. Καταγράφονται αρχικά οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές συνθήκες πριν από τον πόλεμο κατά την περίοδο του Μεσοπολέμου. Στη συνέχεια εξετάζεται η περίοδος του πολέμου από τον Οκτώβριο του 1940 μέχρι τον Απρίλιο του 1941. Τέλος, εισερχόμαστε στην περίοδο της Κατοχής, όπου εξετάζεται η ανάπτυξη του ΕΑΜ και των οργανώσεων του. Καταγράφονται οι πρώτες αντιδράσεις των κατοίκων της υπαίθρου και περιγράφεται η δημιουργία της οργανωμένης αντίστασης, η λειτουργία της λαϊκής εξουσίας και ο ένοπλος αγώνας για την απελευθέρωση της χώρας.

ΕΝΤΥΠΟ: 10.60 €
Βότσαλα Νοσταλγίας Ένα ταξίδι σε αναμνήσεις… Σωτήρης Θυμωδέας

Ο έρωτας ήταν και είναι η κινητήριος δύναμη της ζωής μου. Απο μικρός έψαχνα να τον βρω, είτε στις εφηβικές μου σχέσεις, είτε στο ροκ εν ρολ, στις μηχανές, στην ζωγραφική μινιατούρων ή στην ποίηση. Ήταν αυτός που με προμήθευε με πάθος και ένταση, με φλόγα για ζωή.... Ενίοτε με τσουρουφλούσε, μα δεν μπόρεσα ποτέ να αισθανθώ ολοκληρωμένος χωρίς την συντροφιά του. Να ‘μαι λοιπόν εδώ, για πρώτη φορά, να σας ταξιδέψω, σαν ξεναγός, στα μικρά και μεγάλα μου μυστικά, στις παραλίες των αναμνήσεων μου, στα συναισθήματα που ένιωσα αντικρύζοντας, αγγίζοντας, φιλώντας τους έρωτες μου...

ΕΒΟΟΚ: 7.99 €

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα