αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1 - 3 ΑΠΟ 3 | ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑ:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΝΕΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ Εισαγωγή στην εσωτερική γ… Εμμανουήλ Γ. Μένεγας

Εισαγωγή στην Εσωτερική Διδασκαλία και Εσωτερική Γνώση του Τεκτονισμού. Ανάλυση της σχέσης Επιστήμης και Θρησκείας. Εξερεύνηση του Εσωτερισμού στις θρησκείες. Εισαγωγή στη Θεοσοφία και τη Μυστική Δοξασία της. Αποκάλυψη των μυστικών της Μύησης και της Βασιλικής Τέχνης. Ανακάλυψη της μαγείας και των μυστηρίων της Αιγύπτου. Ανάλυση Τεκτονικών Διδαχών. Ερμηνεία με ιστορικά και θρησκευτικά στοιχεία. Γνωριμία με τον Πυθαγόρα και τη σχολή του. Ανάλυση των μαθημάτων του. Οι τρεις μεγάλες θυσίες. Η ιστορία του Ναού του Σολομώντα. Η κλίμακα του Ιακώβ. Σμαράγδινος και Ρουμπινένιος Πίνακας. Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας. Περιπλάνηση στον δρόμο για την αναζήτηση του Ιερού Δισκοπότηρου.

ΕΝΤΥΠΟ: 9.99 €
ΝΕΟ Ανιχνεύοντας ανθρωπογενείς μικρό-υπογραφές
Ανιχνεύοντας ανθρωπογενείς μι… Συνοπτική εισαγωγή στη με… Δημήτριος Κοντογιώργος

Ανιχνεύοντας ανθρωπογενείς μικρό-υπογραφές. Συνοπτική εισαγωγή στη μεθοδολογία και τη μελέτη των ανθρωπογενών μικρο-καταλοίπων.

ΕΝΤΥΠΟ: 12.00 €
ΝΕΟ ΣΚΡΟΛ
ΣΚΡΟΛ Κείμενα που ξαναγράφτηκαν… Αχιλλέας Χεκίμογλου

Αυτά τα κείμενα προβληματισμού γράφτηκαν σε μία περίοδο προσωπικής, δημοσιογραφικής "εξορίας" για να διαβαστούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης . Όσοι άντεξαν, έκαναν scroll στα κινητά τους για να διαβάσουν τις σκέψεις αυτές. Κανείς μας δεν είχε σκεφτεί ούτε στην πιο μακρινή μας φαντασία ότι στη συνέχεια θα ζούσαμε πανδημία. Έτσι, ξαναγράφτηκαν την περίοδο της καραντίνας κι έγιναν βιβλίο: Το ΣΚΡΟΛ. Αυτό το βιβλίο δεν είναι μόνο ένα χρήσιμο ανάγνωσμα για όλους εκείνους που βλέπουν μία αντανάκλαση του εαυτού τους στις σελίδες του, αλλά και ένα εργαλείο για εκείνον τον παλαβό άνθρωπο που θα διερευνήσει στο μέλλον τις ζυμώσεις της Ελληνικής κοινωνίας στις πρώτες δεκαετίες του 21ου αιώνα. Καλή του τύχη! Θα σταυροκοπιέται!Κι εμείς θα γελάμε από τον τάφο με τα χάλια μας!

ΕΝΤΥΠΟ: 11.00 €

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα