αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1 - 6 ΑΠΟ 6 | ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑ:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΝΕΟ Ημερολόγιο Σκέψης & Υλοποίησης 777
Ημερολόγιο Σκέψης & Υλοποίηση… Καθημερινός Πρακτικός Οδη… Patritcia Aristotelous

Αυτό που Θέλεις, Μπορείς & Αξίζεις! Ημερολόγιο αυτοπαρατήρησης, μελέτης και προσωπικής ανάπτυξης με μεθόδους και εργαλεία αυτογνωσίας! Σκέψου και Ξεκίνα να Υλοποιείς την ζωή που Εσύ Θέλεις μέσα σε 21 ημέρες! ...δεν χρειάζεται να είναι Δευτέρα για να ξεκινήσεις ούτε να είναι πρώτη του μήνα ή αρχή του έτους... Φόρεσε άνετα και καθαρά ρούχα, επίτρεψε στον εαυτό σου να "πει" αυτά που θέλει, πάρε ένα μολύβι και ξεκίνα να γράφεις την δική σου παραγγελία από το μενού Ζωής!

ΕΝΤΥΠΟ: 20.00 €
ΝΕΟ Για την ηθική μεταχείριση και τα δικαιώματα των ζώων
Για την ηθική μεταχείριση και… Χρήστος Τσέκος

Principium agendum για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου είναι η συνεχιζόμενη αρνητική συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων απέναντι στα ζώα σε πολλές πτυχές του καθημερινού μας βίου. Ακόμη και αν η νομοθεσία έχει βελτιωθεί μέσω της αυστηροποίησης των ποινών σχετικά με πράξεις βαναυσότητας απέναντι στα ζώα, δυστυχώς τέτοια φαινόμενα βαναυσότητας και κακοποίησης εμφανίζονται συχνά. Η ίδια η πραγματικότητα, λοιπόν, επιβάλλει την ανάλυση ενός τόσο επίκαιρου θέματος τη στιγμή μάλιστα που δεκάδες φιλοζωικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα (και στον υπόλοιπο κόσμο φυσικά) πραγματοποιούν γιγάντιο αγώνα προς τη σωστή κατεύθυνση, την κατεύθυνση δηλαδή, της αλλαγής ιδεολογιών, αντιλήψεων και κυρίως συμπεριφορών απέναντι στα ζώα.

​Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια ανασκόπηση των ηθικών θεωριών για τα ζώα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια διαλαμβάνει την εξέλιξη της ηθικής μας στάσης απέναντι στα ζώα διαχρονικά ανά τους αιώνες που εκπολιτίσθηκε ο άνθρωπος.

ΕΝΤΥΠΟ: 15.00 €
ΝΕΟ JURGEN KLOPP: THE SOCIAL ONE
JURGEN KLOPP: THE SOCIAL ONE Μάριος Μάντζος

Στην εποχή του μετεγγραφικού εμπορίου, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των αμέτρητων εκατομμυρίων, το ποδόσφαιρο που οραματίστηκε η εργατική τάξη της Αγγλίας του 19ου αιώνα αγνοεί τη χαμένη του αίγλη. Μέσα σε αυτό το χάος, ένας ρομαντικός Γερμανός που ονειρεύτηκε να γίνει ιατρός, βρήκε σφυγμό στην πόλη του Λίβερπουλ και μετέτρεψε μια «διασωληνωμένη» ομάδα στο κορυφαίο κλαμπ του πλανήτη.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αποτελεί απλά τον αναμορφωτή της Λίβερπουλ, αλλά μία αυθεντική πατρική φιγούρα, που δημιούργησε το ομορφότερο εργασιακό περιβάλλον στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία, με πίστη στις αρχές της συλλογικότητας και αληθινή αγάπη για το συνάνθρωπο.

Στο προπύργιο του σοσιαλισμού, ο Κλοπ, ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ δεξιά, μίλησε στην καρδιά του κόσμου της πόλης, έγινε γνήσιος Scouser και αποτέλεσε τη μετενσάρκωση του θρυλικού ηγέτη της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι, με εκσυγχρονισμένη μορφή.

Μία σκιαγράφηση του ανθρώπου Γιούργκεν Κλοπ, που παρέχει οικειοθελώς μαθήματα ζωής, με τροφή για σκέψη σε φιλάθλους και μη.

ΕΝΤΥΠΟ: 13.99 €ΕΒΟΟΚ: 11.99 €
ΝΕΟ Η Ι ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ
Η Ι ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕ… Βαγγέλης Γεωργάς

Το βιβλίο διερευνά τον Εμφύλιο Πόλεμο στη Θεσσαλία με επίκεντρο την Ι Μεραρχία του ΔΣΕ. Αρχικά, περιγράφεται η πορεία προς την ένοπλη σύγκρουση και η καταστολή της Αριστεράς στις πόλεις και στην ύπαιθρο. Στη συνέχεια, καταγράφεται η αναδιοργάνωση του ΔΣΕ τον Αύγουστο του 1948 και η προσπάθεια δημιουργίας τακτικού στρατού με τη συγκρότηση της Ι Μεραρχίας. Καταγράφονται επίσης αναλυτικά οι μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις της διετίας 1948-1949. Ακόμα, αναλύονται επιμέρους θέματα που αφορούν την Ι Μεραρχία, όπως είναι ο εξοπλισμός της, η στρατολογία, οι λιποταξίες, το υγειονομικό και η στρατιωτική ζωή. Τέλος, αναλύεται η στάση του πληθυσμού της Θεσσαλίας απέναντι στον ΔΣΕ.

ΕΝΤΥΠΟ: 12.90 €
ΝΕΟ Sag und Schreib es besser!
Sag und Schreib es besser! Ένα βιβλίο για τη βελτίωσ… Ιάσωνας Λάμπρου

Μήπως έχετε αρχίσει εδώ και κάποια χρόνια να μαθαίνετε γερμανικά, αλλά παρ’ όλα αυτά διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε με ευχέρεια ούτε γραπτά ούτε προφορικά; Μήπως σας αγχώνει η συμμετοχή σας στις εξετάσεις; Μήπως από την άλλη είσαστε καθηγητής και θέλετε να εμπλουτίσετε το μάθημά σας με επιπρόσθετες ιδέες, εκφράσεις και λεξιλόγιο για την έκθεση και την παραγωγή προφορικού λόγου; Σε κάθε περίπτωση, το βιβλίο το οποίο κρατάτε με τα σχεδιαγράμματα ιδεών και τα πρότυπα δοκίμια είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! Καλύπτει μια έλλειψη πολλών χρόνων στη βιβλιογραφία που σχετίζεται με τις εξετάσεις γερμανικών επιπέδου Β1 και Β2 και βοηθάει τους μαθητές να βρουν το δικό τους ύφος, τον δικό τους τρόπο σωστής και δομημένης έκφρασης στα γερμανικά.

ΕΝΤΥΠΟ: 20.00 €
ΝΕΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ
ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ Εισαγωγή στην εσωτερική γ… Εμμανουήλ Γ. Μένεγας

Εισαγωγή στην Εσωτερική Διδασκαλία και Εσωτερική Γνώση του Τεκτονισμού. Ανάλυση της σχέσης Επιστήμης και Θρησκείας. Εξερεύνηση του Εσωτερισμού στις θρησκείες. Εισαγωγή στη Θεοσοφία και τη Μυστική Δοξασία της. Αποκάλυψη των μυστικών της Μύησης και της Βασιλικής Τέχνης. Ανακάλυψη της μαγείας και των μυστηρίων της Αιγύπτου. Ανάλυση Τεκτονικών Διδαχών. Ερμηνεία με ιστορικά και θρησκευτικά στοιχεία. Γνωριμία με τον Πυθαγόρα και τη σχολή του. Ανάλυση των μαθημάτων του. Οι τρεις μεγάλες θυσίες. Η ιστορία του Ναού του Σολομώντα. Η κλίμακα του Ιακώβ. Σμαράγδινος και Ρουμπινένιος Πίνακας. Εννέα Επιγνώσεις της Ενέργειας. Περιπλάνηση στον δρόμο για την αναζήτηση του Ιερού Δισκοπότηρου.

ΕΝΤΥΠΟ: 9.99 €

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα