αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου
eshop αυτοέκδοσης
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1 - 20 ΑΠΟ 42 | ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΑ:

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
ΝΕΟ Ημερολόγιο Σκέψης & Υλοποίησης 777
Ημερολόγιο Σκέψης & Υλοποίηση… Καθημερινός Πρακτικός Οδη… Patritcia Aristotelous

Αυτό που Θέλεις, Μπορείς & Αξίζεις! Ημερολόγιο αυτοπαρατήρησης, μελέτης και προσωπικής ανάπτυξης με μεθόδους και εργαλεία αυτογνωσίας! Σκέψου και Ξεκίνα να Υλοποιείς την ζωή που Εσύ Θέλεις μέσα σε 21 ημέρες! ...δεν χρειάζεται να είναι Δευτέρα για να ξεκινήσεις ούτε να είναι πρώτη του μήνα ή αρχή του έτους... Φόρεσε άνετα και καθαρά ρούχα, επίτρεψε στον εαυτό σου να "πει" αυτά που θέλει, πάρε ένα μολύβι και ξεκίνα να γράφεις την δική σου παραγγελία από το μενού Ζωής!

ΕΝΤΥΠΟ: 20.00 €
ΝΕΟ Deviant Faithful
Deviant Faithful Κατερίνα Μαντζάνη

Ένας θάνατος. Μια απουσία. Ένα απρόσμενο γεγονός. Όλα γύρω από το όνομα Deviant. "Ένας συγγραφέας με έκανε κι εμένα συγγραφέα", αυτό θα πει τελικά η Σίλια. "Και τώρα περιμένω...μια εμφάνιση ή την ζωή την ίδια, να έρθει να με αναστήσει".

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ Και όλα ξεκίνησαν
Και όλα ξεκίνησαν Κατερίνα Μαντζάνη

Μια ιστορία που ξεκινά μέσα σε ένα ψυχιατρείο. Μια ιστορία που τελικά τελειώνει. Μια ιστορία και ένα τέλος λοιπόν... Θα είναι χάσιμο χρόνου; ή κάτι έχει να δώσει;

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ Η ζωή, πώς θνήσκεις;
Η ζωή, πώς θνήσκεις; Νίκος Αρβανιτάκης

Στα χρόνια της Απριλιανής Δικτατορίας, ένας στρατευμένος νέος, προσπαθεί να ξεκινήσει τη ζωή του. Παράλληλα με τα ιστορικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα, εκείνη την εποχή, σκιαγραφείται, με έντονο και συναρπαστικό τρόπο, η ιστορία ενός έρωτα, που κατέληξε σε βαθιά αγάπη και ταύτιση! Όταν η ευτυχία του ζευγαριού, φτάνει στο αποκορύφωμά της, η μοίρα τους επιφυλάσσει ένα πολύ άσχημο παιχνίδι! Ο Σταύρος ανεβαίνει έναν μαρτυρικό και ατελείωτο Γολγοθά, έως ότου καταφέρει να φτάσει στη λύτρωση. Μια λύτρωση, που δε θα έρθει εύκολα. Η αγάπη δεν πολεμιέται , όταν είναι αληθινή και βαθιά, «ως θάνατος». Ο Σταύρος, θα απευθυνθεί στη γυναίκα του: Τώρα ξέρεις! Η αγάπη μου σε τίποτα δεν μπορούσε να χωρέσει!

ΕΝΤΥΠΟ: 12.99 €
ΝΕΟ Ερωτικά γνωμικά
Ερωτικά γνωμικά Γι' αυτό τον έρωτα και τη… Σπυρίδων Αγγελόπουλος

Μια συλλογή γνωμικών (ελληνικά, λατινικά και εκκλησιαστικά), ρητών, παροιμιών, αποφθεγμάτων, ιστορικών φράσεων ευφυολογημάτων και στίχων, απαντούν διαχρονικά σ' αυτά τα ερωτήματα, που απασχολούν και απασχολούσαν επίμονα όλους τους ανθρώπους.

ΕΒΟΟΚ: 9.99 €
ΝΕΟ Για την ηθική μεταχείριση και τα δικαιώματα των ζώων
Για την ηθική μεταχείριση και… Χρήστος Τσέκος

Principium agendum για τη συγγραφή του παρόντος βιβλίου είναι η συνεχιζόμενη αρνητική συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων απέναντι στα ζώα σε πολλές πτυχές του καθημερινού μας βίου. Ακόμη και αν η νομοθεσία έχει βελτιωθεί μέσω της αυστηροποίησης των ποινών σχετικά με πράξεις βαναυσότητας απέναντι στα ζώα, δυστυχώς τέτοια φαινόμενα βαναυσότητας και κακοποίησης εμφανίζονται συχνά. Η ίδια η πραγματικότητα, λοιπόν, επιβάλλει την ανάλυση ενός τόσο επίκαιρου θέματος τη στιγμή μάλιστα που δεκάδες φιλοζωικές οργανώσεις ανά την Ελλάδα (και στον υπόλοιπο κόσμο φυσικά) πραγματοποιούν γιγάντιο αγώνα προς τη σωστή κατεύθυνση, την κατεύθυνση δηλαδή, της αλλαγής ιδεολογιών, αντιλήψεων και κυρίως συμπεριφορών απέναντι στα ζώα.

​Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει μια ανασκόπηση των ηθικών θεωριών για τα ζώα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Με άλλα λόγια διαλαμβάνει την εξέλιξη της ηθικής μας στάσης απέναντι στα ζώα διαχρονικά ανά τους αιώνες που εκπολιτίσθηκε ο άνθρωπος.

ΕΝΤΥΠΟ: 15.00 €
ΝΕΟ Υγρές αναμνήσεις
Υγρές αναμνήσεις Μάνος Σιουμένης

Τι είναι οι αναμνήσεις;

Μια επίγευση στη μνήμη από τις στιγμές που ζήσαμε.
Μια στάλα χρόνο που ζωντανεύει όταν τις σκεφτόμαστε.
Ένα μέρος μοναχικό που αποθηκεύονται τα αισθήματα.

Τι είναι οι αναμνήσεις;

Είναι κάτι που θυμάσαι και προσπαθείς να ξαναζήσεις.

ΕΝΤΥΠΟ: 7.99 €
ΝΕΟ In the far east
In the far east Impressions of a diplomat Βασίλης Παπαδόπουλος

It was not so much the wonderful monuments or the exotic landscapes that impressed me. It was mainly the people, the way they think and live. The way they deal with time, happiness, death, love, religion, everyday life. A very different way, almost diametrically opposed to ours, the European, the Mediterranean, the Greek way.

​My three and a half years at our Embassy in Bangkok brought me in contact with the Far East region and those who live there. I tried to understand this corner of the world, traveling, reading, but especially knowing its people. From King Sihanouk of Cambodia to the embassy secretary from China, everyone had something valuable to teach me.

I found this experience impressive and so I felt the need to write down what I noticed. The resulting book is in a sense a travelogue, based on the mentalities of the people. They are impressions, snapshots, I think characteristically, from the years I lived there.

ΕΝΤΥΠΟ: 8.90 €
ΝΕΟ JURGEN KLOPP: THE SOCIAL ONE
JURGEN KLOPP: THE SOCIAL ONE Μάριος Μάντζος

Στην εποχή του μετεγγραφικού εμπορίου, των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και των αμέτρητων εκατομμυρίων, το ποδόσφαιρο που οραματίστηκε η εργατική τάξη της Αγγλίας του 19ου αιώνα αγνοεί τη χαμένη του αίγλη. Μέσα σε αυτό το χάος, ένας ρομαντικός Γερμανός που ονειρεύτηκε να γίνει ιατρός, βρήκε σφυγμό στην πόλη του Λίβερπουλ και μετέτρεψε μια «διασωληνωμένη» ομάδα στο κορυφαίο κλαμπ του πλανήτη.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αποτελεί απλά τον αναμορφωτή της Λίβερπουλ, αλλά μία αυθεντική πατρική φιγούρα, που δημιούργησε το ομορφότερο εργασιακό περιβάλλον στη σύγχρονη ποδοσφαιρική ιστορία, με πίστη στις αρχές της συλλογικότητας και αληθινή αγάπη για το συνάνθρωπο.

Στο προπύργιο του σοσιαλισμού, ο Κλοπ, ένας άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι δεν θα ψήφιζε ποτέ δεξιά, μίλησε στην καρδιά του κόσμου της πόλης, έγινε γνήσιος Scouser και αποτέλεσε τη μετενσάρκωση του θρυλικού ηγέτη της Λίβερπουλ, Μπιλ Σάνκλι, με εκσυγχρονισμένη μορφή.

Μία σκιαγράφηση του ανθρώπου Γιούργκεν Κλοπ, που παρέχει οικειοθελώς μαθήματα ζωής, με τροφή για σκέψη σε φιλάθλους και μη.

ΕΝΤΥΠΟ: 13.99 €
ΝΕΟ Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη
Μην ταλαιπωρείς τον Αϊ-Βασίλη Εκδόσεις Ψυχογιός

Κάντε το καλύτερο δώρο για τις γιορτές δημιουργώντας ένα μοναδικό βιβλίο με ήρωα το δικό σας παιδί! Προσωποποιήστε την ιστορία και χαρίστε ένα μοναδικό δώρο που θα μείνει στην βιβλιοθήκη του παιδιού σας για πάντα.
Το βιβλίο παραδίδεται μέσα σε έναν μοναδικό φάκελο όπως φαίνεται στις φωτογραφίες.


Ο Αϊ-Βασίλης είναι γέρος, με παραπανίσια κιλά, δουλεύει συνέχεια και κουράζεται πολύ. Κι όμως, κάθε μα κάθε χρόνο έρχεται χαμογελαστός και κεφάτος σε όλα τα σπίτια για να φέρει δώρα. Αλλά αυτό δεν το εκτιμούν πολλά παιδιά και δυστυχώς τον ταλαιπωρούν…

ΕΝΤΥΠΟ: 24.99 €
ΝΕΟ Τι θα Πει Ο Κόσμος;!
Τι θα Πει Ο Κόσμος;! Απελευθέρωσε τον Εαυτό σο… Patritcia Aristotelous

Η σειρά βιβλίων αυτοβοήθειας "Γίνε ο Προπονητής του Εαυτού σου:" δημιουργήθηκε για να σε υποστηρίξει να Ζήσεις την Ζωή που Θέλεις και να βιώσεις Πληρότητα! Φιλοσοφία, Επιστημονικές Παρατηρήσεις, Τεχνικές, Μέθοδοι και Μοντέλα Μελέτης της Ανθρώπινης Συμπεριφοράς, Εξέλιξης και Αυτογνωσίας, είναι στην διάθεση σου με απλή γλώσσα για εύκολη ανάγνωση, με ερωτήσεις και αληθινά παραδείγματα για την καλύτερη κατανόηση του εκάστοτε θέματος και της Ζωής σου! "...σταμάτησα να τρέχω και γύρισα το πρόσωπο μου στον Κόσμο. Σήκωσα τα μάτια να Δω ποιος, τελικά είναι αυτός ο Κόσμος που με κυνηγά και Γιατί; ...Πρέπει να τιμωρηθώ για ποιο λάθος μου; Θυμάμαι ακόμα εκείνη την στιγμή. Ήταν στιγμή. Μία μικρή στιγμή στον χρόνο και μπόρεσα να "δω"..." p.Aristotelous.

ΕΝΤΥΠΟ: 17.00 €
ΝΕΟ Το μαγικό σκουφί
Το μαγικό σκουφί Ιωάννα-Ρεγγίνα Νίκα

Έρχονται τα Χριστούγεννα κι ένα παιδί αναρωτιέται: μα ποιος είναι ο φαφούτης καλικάτζαρος; Τι γυρεύει ένα χριστουγεννιάτικο σκουφί στον αέρα; Τριγυρνάει συνέχεια από εδώ κι από εκεί, και κεφάλι ακόμα δεν έχει βρει.. Το παιδί συνέχιζε να απορεί για όσα είχε ακούσει και μετρούσε αντίστροφα… είχαν μείνει μόνο 4 μέρες για τα Χριστούγεννα! Ώσπου, μια φωνή… λίγο τσιριχτή, του λέει στο αυτί: Δώσε σημασία στη μαγεία!

ΕΝΤΥΠΟ: 9.99 €
ΝΕΟ Η Ι ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ
Η Ι ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΣΕ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕ… Βαγγέλης Γεωργάς

Το βιβλίο διερευνά τον Εμφύλιο Πόλεμο στη Θεσσαλία με επίκεντρο την Ι Μεραρχία του ΔΣΕ. Αρχικά, περιγράφεται η πορεία προς την ένοπλη σύγκρουση και η καταστολή της Αριστεράς στις πόλεις και στην ύπαιθρο. Στη συνέχεια, καταγράφεται η αναδιοργάνωση του ΔΣΕ τον Αύγουστο του 1948 και η προσπάθεια δημιουργίας τακτικού στρατού με τη συγκρότηση της Ι Μεραρχίας. Καταγράφονται επίσης αναλυτικά οι μεγάλες στρατιωτικές επιχειρήσεις της διετίας 1948-1949. Ακόμα, αναλύονται επιμέρους θέματα που αφορούν την Ι Μεραρχία, όπως είναι ο εξοπλισμός της, η στρατολογία, οι λιποταξίες, το υγειονομικό και η στρατιωτική ζωή. Τέλος, αναλύεται η στάση του πληθυσμού της Θεσσαλίας απέναντι στον ΔΣΕ.

ΕΝΤΥΠΟ: 12.90 €
ΝΕΟ Ο μύθος της Αριάδνης
Ο μύθος της Αριάδνης Χαρά Κρέτα

Ένας νεαρός φωτογράφος θα επισκεφτεί το χωρίο του παππού του έπειτα από πολλά χρόνια απουσίας. Εκεί όπου έζησε από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής του, θα προσπαθήσει να ανακαλύψει τον εαυτό του, παράλληλα όμως θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν, τις φοβίες του και γεγονότα που θα τον ταράξουν. Στη διαδρομή αυτή θα συναντήσει την Αριάδνη, μια παράξενη κοπέλα που θα του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

ΕΝΤΥΠΟ: 10.99 €
ΝΕΟ Γιαγιά, τι μου 'γραψες;
Γιαγιά, τι μου 'γραψες; Δήμητρα - Δασκάλου Χριστοπούλ…

Το βιβλίο με τις δύο όψεις θα ενθουσιάσει τους μεγάλους, θα διδάξει τους μικρούς και όλοι μαζί θα απολαύσουν οπτικοακουστικά τις φωτογραφίες και τα σκίτσα, τα τραγούδια και τις διασκεδαστικές ιστορίες:
- Τα εντομο-μαμουνο-ζουζουνο-τράγουδα.
- Το φρουτο-λαχανο-πάζαρο.
- Η γάτα και ο ποντικός.
- Τα κατσαρολικά.
- Τα αντιθετάκια.
- Η ζάχαρη, το μέλι και το πετιμέζι.

ΕΝΤΥΠΟ: 25.00 €
ΝΕΟ Τα δάκρυα της αγαπημένης
Τα δάκρυα της αγαπημένης Ζωή Ράπτη

Η Σοφία δεν είδε την τροχιά της πέτρας, άκουσε όμως το «ωχ» κι έτρεξε να συνεφέρει τον πεσμένο κηπουρό. Εκείνος για να την ευχαριστήσει της εμπιστεύεται ένα τρομερό μυστικό που αφορά τον γιατρό σύντροφό της. Από εκεί κι ύστερα η νεαρή δασκάλα μπαίνει σε πνευματική και ψυχική περιδίνηση. Αρχικά αρνείται να πιστέψει όλα όσα της εκμυστηρεύτηκε ο αλκοολικός κηπουρός, που σύντομα ανακαλύπτει ότι επρόκειτο για τον άλλοτε διάσημο ηθοποιό Αλέξη Γκόλφη. Σκέφτηκε ότι θα ήταν μεθυσμένος και μέσα στην παραζάλη του ποτού, ονειρεύτηκε την σκηνή του φόνου, εκείνη τη νύχτα κάποιου μακρινού χειμώνα. Πάραυτα, αρχίζει να ψάχνει κρυφά την αλήθεια. Όσο όμως οι έρευνες προχωρούν, τόσο η αγωνία μεγαλώνει. Οι ενδείξεις στρέφονται εναντίον του αγαπημένου της και η καθημερινότητά της Σοφίας γεμίζει εφιάλτες.

ΕΝΤΥΠΟ: 18.99 €
ΝΕΟ Η χώρα των χαμένων αισθήσεων
Η χώρα των χαμένων αισθήσεων Αβραάμ Τσουκαλίδης

Μια παρέα παιδιών αναρωτιέται πού πηγαίνουν όλα εκείνα που ακούν, που βλέπουν, που γεύονται.
Ένας σοφός παππούς θα αναλάβει να τους εξηγήσει και να τα ταξιδέψει.

Τα παιδιά θα ανακαλύψουν μια χώρα γεμάτη χρώματα και μυρωδιές και μουσικές αλλά τίποτε δεν είναι το ίδιο με αυτό που γνώριζαν.

Πώς θα καταφέρουν να κάνουν τη χαρά που ένιωσαν σε αυτή τη μαγική χώρα να κρατήσει για πάντα;

ΕΝΤΥΠΟ: 4.99 €
ΝΕΟ Τα όνειρα της Κορίνας
Τα όνειρα της Κορίνας ...έστω κι αν ποτέ δεν υ… Κατερίνα Μαντζάνη

Όνειρα μέσα σε μικρότερα και μεγαλύτερα όνειρα που όμως στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρχαν. Που ποτέ στην ουσία δεν σχεδιάστηκαν ώστε να πραγματοποιηθούν και ίσως ποτέ στην πράξη δεν πραγματοποιήθηκαν. Παρ' όλα αυτά, η Κορίνα , το μοναχικό κορίτσι τα έζησε και έρχεται να τα εξιστορήσει...

ΕΝΤΥΠΟ: 10.00 €
ΝΕΟ Sag und Schreib es besser!
Sag und Schreib es besser! Ένα βιβλίο για τη βελτίωσ… Ιάσωνας Λάμπρου

Μήπως έχετε αρχίσει εδώ και κάποια χρόνια να μαθαίνετε γερμανικά, αλλά παρ’ όλα αυτά διαπιστώνετε ότι δεν μπορείτε να εκφραστείτε με ευχέρεια ούτε γραπτά ούτε προφορικά; Μήπως σας αγχώνει η συμμετοχή σας στις εξετάσεις; Μήπως από την άλλη είσαστε καθηγητής και θέλετε να εμπλουτίσετε το μάθημά σας με επιπρόσθετες ιδέες, εκφράσεις και λεξιλόγιο για την έκθεση και την παραγωγή προφορικού λόγου; Σε κάθε περίπτωση, το βιβλίο το οποίο κρατάτε με τα σχεδιαγράμματα ιδεών και τα πρότυπα δοκίμια είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε! Καλύπτει μια έλλειψη πολλών χρόνων στη βιβλιογραφία που σχετίζεται με τις εξετάσεις γερμανικών επιπέδου Β1 και Β2 και βοηθάει τους μαθητές να βρουν το δικό τους ύφος, τον δικό τους τρόπο σωστής και δομημένης έκφρασης στα γερμανικά.

ΕΝΤΥΠΟ: 20.00 €
ΝΕΟ Το αίνιγμα του Ερωτόκριτου
Το αίνιγμα του Ερωτόκριτου Βασιλική Μακρή

Η Ναυσικά, μια νεαρή αρχαιολόγος, ανακαλύπτει ένα μυστικό φυλαγμένο για χρόνια μέσα στο ημερολόγιο ενός Γερμανού Ναζί: Ένα αρχαίο αγαλματίδιο και μια πινακίδα Γραμμικής Γραφής Βήτα που αναδύθηκαν από τον βυθό του Κρητικού Πελάγους την περίοδο της Κατοχής. Ποια τραγική ιστορία συνδέεται με τα δύο αυτά αντικείμενα; Και ποια είναι η ‘Αρετούσα’ που αναφέρει ο Γερμανός μέσα στο ημερολόγιό του; Θα καταφέρει η Ναυσικά να βρει την λύση στον γρίφο; Πώς η αναζήτηση αυτή θα μετατραπεί σε προσωπικό ταξίδι αυτογνωσίας;

ΕΝΤΥΠΟ: 18.00 €

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα