σχεδιασμός εξωφύλλου

Στην υπηρεσία αυτή διαλέγετε εξώφυλλο μεταξύ προεπιλεγμένων μοτίβων. Αφού διαλέξετε αυτό που θέλετε, θα δημιουργήσουμε το εξώφυλλό σας, το οποίο θα διαφέρει χρωματικά από αυτά που βλέπετε, έτσι ώστε να είναι μοναδικό.

Τιμή: 10 Ευρώ

Στην υπηρεσία αυτή ετοιμάζουμε το εξώφυλλο του βιβλίου σας, βάσει της περίληψης που έχετε ανεβάσει, δημιουργώντας το εικαστικό με τη χρήση φωτογραφιών ή σκίτσων (εικονογράφησης). Η σύνθεση του εξωφύλλου που θα σας προτείνουμε ενδέχεται να περιέχει εικόνες, που να μην έχουν αποκλειστικά δικαιώματα αναπαραγωγής, ωστόσο η ένθεσή τους στη συνολική εικαστική πρόταση θα είναι μοναδική.

Τιμή: 160 Ευρώ

Στην υπηρεσία αυτή ετοιμάζουμε τρεις προτάσεις για το εξώφυλλο του βιβλίου σας, βάσει της περίληψης που έχετε ανεβάσει. Οι τρεις εκδοχές θα ακολουθούν τις προδιαγραφές των εξωφύλλων βιβλίων που έχουν γίνει best sellers στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψη, κατά κύριο λόγο, εμπορικά κριτήρια, χωρίς ωστόσο να θυσιάζουμε τα αισθητικά στοιχεία. Από τα τρία εξώφυλλα μπορείτε να διαλέξετε ένα. Τα εξώφυλλα που θα σας προτείνουμε θα είναι μοναδικές συνθέσεις και θα περιλαμβάνουν εικόνες με αποκλειστικά δικαιώματα αναδημοσίευσης για την Ελλάδα.

Τιμή: 600 Ευρώ

ΔΕΙΓΜΑΤΑ

  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
  • gallery thumbnail
εξώφυλλο βιβλίου

Η πρώτη εικόνα που σχηματίζει κάποιος από ένα βιβλίο καθορίζεται από το εξώφυλλο. Ακόμη κι αν τελικά το βιβλίο σας δεν ενδιαφέρει τον αναγνώστη, το κέντρισμα του ενδιαφέροντός του είναι το πρώτο βήμα στο να αγοράσει κάποιος το βιβλίο σας.

Διάρκεια παράδοσης υπηρεσίας: 5-30 ημέρες

bookoo
αυτοέκδοση βιβλίου
αυτοέκδοση bookoo
ΘΕ αυτοέκδοση βιβλίου

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα